Alle hjerters dag

Alle hjerters dag (Valentinsdagen) er gjerne en kveld for kjærestepar. Men hva med å utvide dette til å bli en markering i kirken for alle unge voksne med fokus på det gode fellesskapet og om å bry seg om hverandre?

Gjennom satsingen Kirke 18-30 er vi opptatt av spørsmålet: «Hvordan kan aldersgruppen 18-30 erfare at kirken er relevant, livsnær og tilgjengelig gjennom relasjonsbygging, gode fellesskap og ord og sakrament?»

Kirkerådet har i samarbeid med menigheter og fagmiljø utarbeidet forslag til en fellesskapskveld som kan arrangeres på Alle hjerters dag (Valentinsdagen).

Du vil finne forslag til program, rammer og ressurser til gjennomføring av et alternativt arrangement 14. februar her: Alle hjerters dag

 

Foto: Øyvind Stople Sivertsen

Denne artikkelen er i kategorien Kirke 18-30, Relasjoner og fellesskap.